Winbet Banner
Winbet Banner

Magic Guardians е класически слот, който спада към групата на ротативките с магическа тематика.

Играта е част от портфолиото на казино доставчика Amusnet Interactive, които доскоро бяха познати още като EGT Interactive. Magic Guardians е популярна сред любителите на магическите ротативки, с фентъзи нотка. Освен това играта предлага и много добри печалби.

magic guardians

Играта има 25 печеливши линии, фиксирани върху 5 барабана с по 3 позиции и възможност за удвояване на печалбите с gamble функцията. Това става посредством популярната игра с отгатване на цвета на следващата карта – червена или черна (Jackpot Cards).

Слот игра Magic Guardians има цветна и наистина магическа визия. Освен най-популярните символи J, Q, K и A, в играта присъстват няколко символа с по-високи множители, които всъщност носят магическите печалби. Сред тях са ножове със сини или червени кристали, змия и скорпион, принцеса и супер герой.

magic guardians

Wild символът е еднорог, Scatter символът е компас. По време на Free Spins на петия барабан се появява специален символ Super Games, който също е компас. Той дава допълнителни 10 завъртания, като при всяко следващо добавяне на нови завъртания, множителят се увеличава.

Можеш да играеш Magic Guardians безплатно чрез демо версията тук при нас или с реални пари на winbet.bg.