След едногодишна пауза заради COVID-19, на 28-ми юни 2021г. беше даден стартът на най-очаквания Тенис турнир Wimbledon 2021.

Първата ни ракета в категория мъже, Григор Димитров, е единственият българин класирал се за участие след изминалите квалификации. В първия кръг жребият му отреди мач срещу световния №102 и бивш представител на топ 10 Фернандо Вердаско. Към настоящия момент двамата претенденти за титлата имат 7 изиграни срещи помежду си.

grigor dimitrov wimbledon 2021-komrbet.com

Григор ще стартира участието си в Уимбълдън днес, на 29-ти юни, след броени часове в 15:30 ч. българско време. 

В женската серия, нашето момиче Цвети Пиронкова беше надиграна от световната №129 Ана Конюх в последния кръг от квалификациите за турнира. Тъй като остана най-високо ранкираната отпаднала, първата ни женска ракета е в ролята на чакаща като „щастлив губещ“ и до вторник вечер съществува шансът при един отказ да попадне сред 128-те участнички.

cveti pironkova wimbledon 2021-komarbet.com

Всички любители на залозите на тенис мачове и запалени фенове на турнира за Големия Шлем на Уимбълдън, ще имат възможност да се възползват от ТОП промоции от родните букмейкъри.

Winbet предлага на всички свои клиенти вече познатия Cashback бонус 10%. В сайта, в секция Промоции ще го намерите под името Уимбълдън Кеш Бек.

winbet wimbledon 2021 koeficienti-komarbet.com

✅ Към промоцията се отнасят залози, направени всеки ден на тенис турнира Уимбълдън, който ще се проведе от 27.06.2021г до 11.07.2021г.

✅ За квалифициращи се зачитат единични, множествени и комбинирани залози.

✅ Промоцията ще бъде разделена на 2 периода – 27.06-03.07 и 04.07-11.07. След всеки период всеки клиент със отчетена загуба от всички уредени залози ще получи Cashback бонус на стойност 10% от депозираната сума под формата на бонус средства. Минималната сума за получаване на Кеш бек бонуса е 1 лв.

✅ Няма ограничение в броя, сумата и коефициента на направените залози. Също така може правите прогнозите си преди началото на дадени срещи, на живо или комбинация от двете.

✅ Полученият Кеш бек бонус може да бъде използван в категория Спорт на winbet.bg, секция На живо. За бъдат усвоени бонус средствата, стойостта им трябва да се разиграе 3 пъти, с минимален коефициент 1.30.

Всички правила ще намерите на сайта на Уинбет, в категория Промоции

Palms Bet също изкушават всички тенис маниаци с новите си Специални спортни залози в категория Тенис. Там може да следите предложените маркети за предстоящите мачове, на които може да заложите:

palms bet wimbledon 2021-komarbet.com

Всички правила на Специалните залози ще намерите на сайта на Палмс Бет, секция Промоции.

Разбира се, efbet също се включват с атрактивни коефициенти за залози на срещи от тенис турнира Уимбълдън 2021:

efbet-koeficienti-grigor-wimbledon-komarbet.com

В категория Дългосрочни събития на спортната секция на Ефбет, може да намерите коефициентите за краен победител в турнира:

efbet koeficienti wimbledon 2021 kraen pobeditel-komarbet.com

Участвай в Безплатната игра с прогнози за ЕВРО 2020 от Palms Bet ТУК.

Ако предпочиташ да залагаш в Winbet, прочети повече за Бонус 20/20 и участвай в Турнир ЕВРО 2020 с обща печалба до 100 бона от Уинбет ТУК.

Начало » Григор Димитров стартира в Тенис турнира Wimbledon 2021