Голяма драма!

Световният номер едно в тениса Новак Джокович не преживява първите дни на 2022 година по най-приятния начин. Сърбинът, който първоначално не бе допуснат до откритото първенство в Австралия, все пак получи уверение, че ще може да играе. Ноле е печелил 9 пъти Аустрелиън Оупън.

При пристигането му в Мелбърн, Новак бе държан няколко часа на летището с въоръжена охрана в стаичка, а след това властите обявиха, че той не покрива изискванията за влизания в страната. Визата на Джокович бе обявена за невалидна. В последствие, сърбинът бе закаран в бежански хотел, където продължава да бъде и до момента. Пред сградата се събраха фенове на тенисиста, които го подкрепят. Сърбите играят хоро, викат по мегафони и правят всичко възможно Джокович да бъде освободен, въпреки че властите в Австралия твърдят, че тенисистът е свободен да напусне страната.

Анти-ваксърите подкрепиха Ноле!Ноле е твърдо против ваксините и не желае да се ваксинира, а хилядите, които споделят неговото виждане за живота, го сравниха със съвременен мъченик. Много компании се опитаха да го използват за евтин маркетинг, а интернет е буквално залят с мемета за него.Подбрали сме специална селекция от най-забавните, които намерихме из социалките.

➦Всички актуални новини в хазартния свят може да следите ТУК

Начало » Интернет полудя по Novax Джокович (ГАЛЕРИЯ)!

ТОП БУКМЕЙКЪРИ 2023
Welcome Bonus
ТОП КАЗИНА 2023

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

ТОП ПРОГНОЗИ