Бонус 50 FREE SPINS от Слотино!

Бонус 50 Брзплатни врътки очаква всеки клиент на Slotino, който участва в промото “Препоръчан”. Препоръчайте приятел, който да се регистрира в сайта на Слотино, и при изпълнение на нужните условия от поканения, играчът ще си получи фрий спиновете.

Как да участвам?

1️⃣ Регистрираш се или влизаш в акаунта от тук.

2️⃣ Посети меню “Покани Приятел” и генерирай свой уникален код.

3️⃣ Въведи имейл адреса на приятеля, когото искаш да поканиш.

След изпълнение на тези лесни 3 стъпки, екипът на Слотино ще изпрати имейл съобщение, съдържащо твоята покана с твоя линк за регистрация.

slotino bonus kolelo

В меню Покани Приятел, можеш да проследиш всички покани, които си изпратил и дали твоите приятели са се регистрирали успешно. След като изпълнят условията успешно, ще те информираме чрез съобщение в профила ти, а наградата си получаваш автоматично.

👉 Всеки участник, по чиято сметка има извършен поне един депозит с минимална стойност 10 лв., може да участва за спечелване на бонус “Препоръчан”.

👉 Промоцията Покани Приятел се ограничава до конкретен потребител, уникален статичен IP адрес, постоянен адрес, телефонен номер.

👉 За всеки поканен и успешно регистриран нов играч, Препоръчващият участник получава 50 безплатни врътки, след изпълнение на условията за класиране на участник като “Успешно Препоръчан”.

👉 За да се счита като Успешно Препоръчан, всеки новорегистриран играч е необходимо да регистрира своята игрална сметка, след натискане на бутона от изпратената имейл покана и да е изпълнил следните условия:

📍 Регистрирал е игрална сметка, с коректни и пълни данни.

📍 Удостоверил е идентичността си успешно от меню Верификация.

📍 Извършил е депозити на минимална обща стойност от 30 лв.

📍 Извършил е залози на минимална обща стойност от 100 лв. с реални средства на слот игри.

👉 Офертата е валидна до 30.04.2024г.

Всички правила и условия на промото – ТУК.

Още актуални промоции – ТУК.

Начало » Препоръчай Приятел и вземи 50 Безплатни врътки

ТОП БУКМЕЙКЪРИ 2023
Welcome Bonus
ТОП КАЗИНА 2023

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
Winbet
ТОП ПРОГНОЗИ