“Великденски“ Free Spins за всички любители на спорта и казиното на 8888.bg между 3-ти и 16-ти април

Великденското колело на 8888.bg e тук, а всеки, който има регистрация на сайта, може да участва в него. Всеки залог с реални средства в периода на кампанията доближава клиентите на сайта до гарантирана награда от Великденското колело.

Как да участвам във Великденското колело?

1. Регистрираш се на 8888.bg.

2. Правиш залог с реални средства на игрите, предлагани от сайта, което води до запълване на скалата. Можеш да следиш прогреса си в лентата както над игрите, така и в страницата на кампанията.

3. За да участваш в дадено теглене на Великденското колело, трябва да е направиш поне едно запълване на скалата.

Какво печеля от Великденското колело?

🥳 При първото дневно запълване на скалата печелиш награда от Великденското колело на 8888.bg под формата на Free Spins. Тя се определя спрямо сектора, на който спре колелото.

🥳 Ако запълниш скалата два пъти, твоите Free Spins ще бъдат два пъти повече. Ако запълниш три пъти лентата, получаваш три пъти повече Free Spins. Четвърто запълване на скалата носи четири пъти повече Free Spins.

🥳 Следващите запълвания на скалата ще увеличават залога, на който ще получаваш своите Free Spins. Така потенциалната ти печалба от колелото може да нарастне до 400 безплатни игри на залог от 5 лева.

Кога са тегленията?

Тегленията се провеждат два пъти на ден – в 12:00 и 20:00 часа, като след всяко теглене прогресът на даден участник се рестартира.

Във Великденското колело на 8888.bg има и два специални ‘Level Up’ сектора. Ако колелото спре на този сектор, всички участници в това теглене ще се придвижат с едно ниво нагоре. Колелото ще се завъти втори път, а наградата на всеки ще бъде спрямо новото ниво.

Може да се запознаеш с ревюто на 8888.bg тук.

Начало » Супер печалби те очакват във Великденското колело на 8888.bg