Конгресът на БФС е пълна пародия! Ето как протече той днес.

Общо 6 човека се кандидатираха за президентския пост на извънредния конгрес на БФС. Това са Борислав Михайлов, Димитър Бербатов, Ивайло Дражев, Христо Порточанов, Христо Христов и Георги Захариев. Последните двама се отказаха и решиха да подкрепят Димитър Бербатов и неговата Р-еволюция.

Цирковете започнаха от самото начало на деня, когато Ивайло Дражев разкри, че под заплаха част от делегатите са сменени в последния момент.

plakati-sreshtu-borislav-mihailov-bfs-komarbet.com
Фенове на ЦСКА-София издигнаха плакати и освиркаха Борислав Михайлов.
Снимка: Юлиян Тодоров

Димитър Бербатов даде интервю за Sky Sports, докато Борислав Михайлов, подобно на някои други подвизаващи се в джипки, бързо влезе в НДК, където се провежда конгресът. 25 отбора не се явиха/не бяха допуснати до гласуването.

berbatov-marti-stiliqn-petrov-komarbet.com
Стилиян Петров, Димитър Бербатов и Мартин Петров

Няма как да не споменем и абсурдното поведение на голяма част от делегатите ден преди Конгреса. Поддръжниците на Михайлов са настанени в луксозни софийски хотели, а част от делегатите са засечени из софийски кръчми. Виж всички пиянски изцепки на Борислав Михайлов ТУК.

Продължаваме с абсурдите – в 11 часа НЕ се прие гласуване в състава на комисиите да влязат независими адвокати с резултат 189:199, при 80 въздържали се. Защо – никой не знае. За сметка на това, 20 минути по-късно част от делегатите напуснаха залата под претекст, че са гладни.

Малко след това, делегат бе спипан да разцъква казино игри. Това се случва в единствения ден, в който е нужно да свърши някаква работа.

absurd-kongres-komarbet.com
Ако и на теб ти се цъкат ротативки, винаги можеш да направиш няколко врътки в EFBET.

Малко преди 12 часа, официално бе гласувано прекратяването на мандата на Борислав Михайлов с 411 гласа “за”.

Георги Захариев захапа Емил Костадинов по повод думите на бившия нападател на Байерн Мюнхен, че другите кандидати нямат програма – “Г-н Костадинов, ако влезете в интеренет и напишете Георги Захариев и го напишете правилно, ще намерите програмата.“

badi-takav-kakavto-si-komarbet.com
Култовото пожелание на Емо Костадинов след гостуването си в предаване на Слави Трифонов, в което има 5 грешки.

Последваха изказвания от всички кандидати преди самото гласуване. Христо Христов и Георги Захариев се отказаха и заявиха подкрепата си към бившият нападател на Манчестър Юнайтед. Димитър Бербатов излезе пръв на сцената с думите:

Заедно сме най-силни и най-сплотени. При заедно няма един човек, който решава.“

След него се изредиха и другите кандидати, а за финал – Борислав Михайлов обобщи годините на чело на БФС с думите “Успяхме да изпълним много”.

Веднага след като реалното гласуване започна, гръмнаха и скандалите. Бербатов дори пусна лайв видео, в което се вижда, че цари хаос. Гласуването се проточи няколко часа.

Фарсът наречен Конгрес на БФС завърши с преброяването на бюлетините, когато Борислав Михайлов спечели с 11 гласа разлика пред Димитър Бербатов. Само 1 глас не достигна на Бербо да стигне до балотаж, Христо Порточанов получи 8 гласа, 1 вот бе невалиден, а трима от присъстващите не гласуваха.

От екипа на Бербатов протестираха, тъй като според устава на БФС, президент се избира с 50 + 1 % от гласовете на конгреса. В същото време регистрираните делегати в сутринта на Конгреса са били 483-ма, докато гласовете за Борислав Михайлов са 241. Проблематиката идва от това, че трима от делегатите са се регистрирали, но не са гласували. Така Михайлов няма 50 + 1 % от общия брой на регистриралите се делегати, макар трима от тях да не са гласували.

➦Всички актуални новини в хазартния свят може да следите ТУК

Начало » Абсурдите на конгреса за нов президент на БФС