Започваме да гледаме женски футбол!

Запознайте се с Алиша Леман – национал на Швейцария и играч в женския отбор на Астън Вила. Блондинката е само на 23 години, а вече всички на Острова говорят за нея. Освен страхотни футболни качества, миньончето е във вестниците, заради връзките си с колеги във футбола – и от единия пол, и от другия.

Личен живот на Алиша


До скоро Алиша твърдеше, че е лесбийка и се виждаше с нейната колежка от националния отбор на Швейцария Рамона Бахман, като двете не криеха любовта си и почти бяха стигнали до сватба.

alisha-leman-komarbet
Алиша и Рамона – съперници на терена, любовници в леголото

От лятото на 2021 година, Алиша премина в Астън Вила и се раздели с Рамона Бахман. Блондинката бързо забрави за старата си приятелка и намери утеха отново в колега – Дъглас Луиз, този път мъж.

Как започва Леман с футбола?


Първите стъпки във футбола Алиша получава, благодарение на брат си и въпреки че тя настоява, че иска да се занимава с този спорт, родителите ѝ не вярват, че това е правилното решение. Те променят мнението си, когато Леман получава оферта за договор с женския отбор на Young Boys.

След страхотно представяне за Швейцария на Световното първенство за младежи, Алиша приковава интереса на Уест Хям и скоро получава трансфер в лондонския отбор.

За “чуковете” Леман е една от ключовите фигури в отбора и играе от 2018 до 2021 там, вкарвайки 9 гола в 42 срещи.

Освен футболист, Алиша Лемън е и инфлуенсър с над 6 милиона последователи в Instagram. Можеш да намериш доста палави нейни снимки в профила ѝ. Съветваме те да разгледаш!

Алиша, освен с хубаво тяло, може да ти се хареса и като играч на терена. Въпреки че е висока само 165 см, блондинката е страхотно крило и често развинтва съперниците си.

Виж компилацията за Алиша, а следващия път може да заложиш на женски футбол, колкото и да не го разбираш ТУК.

➦Всички актуални новини в хазартния свят може да следите ТУК

Начало » Алиша Леман – бисексуалната футболистка на Астън Вила

ТОП БУКМЕЙКЪРИ 2023
Welcome Bonus
ТОП КАЗИНА 2023

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

ТОП ПРОГНОЗИ