Betano ще налива пари в столичния отбор!

Създадената през 2016 година в Гърция компания за спортни залози и казино игри BETANO ще бъде на екипите на Локомотив София! Новият буукмейкър има лиценз за България от миналата година, но все още сайтът им не е пуснат изцяло. Ако желаеш, можеш да се регистрираш още от сега, но ще ти напомним, когато пуснат официално платформата.

Малко след като Локомотив София влезе в света на криптовалутата, “железничари” продължават да търсят финансово подобрение за отбора. Наскоро пък, столичното Локо подписа договор със Симеон Славчев, който ще е “звездата” на тима!

buukmaker-loko-sf-komarbet
“Железничарите” ще могат да си вземат токени на отбора

Betano оперира на няколко пазара – Румъния, Гърция, Португалия, Германия и Бразилия! Буукмейкърската компания е спонсор и на редица големи отбори – германския Щутгарт, Порто, Бенфика в Португалия, Атлетико Минейро в Бразилия, ФКСБ и Университатия Крайова в Румъния и ПАОК в Гърция!

Нямаме търпение сайтът да бъде пуснат и да почнем с превъртането на бонусите! Дотогава – разгледай нашата статия за Betano, където можеш да намериш всякаква инфомрация за това – какви бонуси можеш да очакваш, как функционира сайтът им, как се представят на чуждите пазари и въобще, всякаква полезна информация!

➦Всички актуални новини в хазартния свят може да следите ТУК

Начало » Нов буукмейкър е спонсор на Локо София