Ех, ако можеше и нашите политици така да си решават проблемите!

Щатът Амазонка в Бразилия бе арена на интересен MMA двубой – между политици!

Още през септември, кметът на град Борба – Симао Пейшото бе предизвикан публично от своя бивш съветник Ерениу да Силва на битка.

Силва, който има дори и прякор – Мирико, бил бесен на кмета, че не застава зад идеята за изграждане на аквапарк на река Мадейра. Съветникът настоял за двубой и нарекъл Пейшото с думите “измамник”, “изгнил човек”.

Кметът Симао Пейшото отговори с видео, в което заявява, че е готов да се бие срещу противника си.

Аз не съм уличен боец… аз съм кмет на община Борба. Ако той наистина иска да се бие… ние сме готови да се бием… аз винаги съм бил победител”

На 12-и декември, във физкултурен салон в град Борба се състоя и мачът, като стотици бяха платили да го гледат. Битката се проведе по правилата на ММА. Кметът Симао влезе в клетката и показа с жест, че е свършено с да Силва!

Съветникът да Силва използва low kick-ове, като в края на мача противникът му почти не можеше да стъпва. В първия рунд, Симао успя да повали да Силва с десен прав, но не съумя да го довърши на земята. Патакламата се проточва три рунда, а феновете са максимално настървени.

Цялата битка е потресаващо пародийна, като нито един от двамата не знае какво точно трябва да прави в клетката. В крайна сметка, победител по точки е кметът Симао Пейшото, а публиката освирка решението на съдиите.

Щеше да е инетерсно да видим двубой между Ивайло Мирчев и Делян Пеевски, но за съжаление, нашите политици нямат готовността на бралските си колеги.

➦Всички актуални новини в хазартния свят може да следите ТУК

Начало » Бразилски политици решиха спор с ММА мач (ВИДЕО)

ТОП БУКМЕЙКЪРИ 2023
Welcome Bonus
ТОП КАЗИНА 2023

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
Winbet
ТОП ПРОГНОЗИ