РЕВЮ НА ИГРАТА

100 Super Hot е една от ТОП ротативките на EGT. Барабаните тук отново са 5 на брой, а печелившите линии са цели 100! Тематиката е класическа, с плодови символи.

100 super hot-komarbet.com

КАК СЕ ИГРАЕ 100 Super Hot?

За да стартирате играта на ротативката, първо трябва да заложите желаната сума, като това се случва чрез бутоните, които са разположени в долната част на екрана. Също в долната лява част на екрана има прозорче, в което е изписан баланса по сметка ви. По този начин ще знаете с какви средства за залози разполагате. 

Вижте каква сума сте спечелили спрямо заредилия се брой печеливши символи като натиснете бутона за информация – “i”, намиращ се обикновено точно под полето с наличния баланс.

100 super hot linii-komarbet.com

Около този бутон са разположени и тези за игра без звук, уголемяване на екрана и автоматична игра (autoplay). С поставянето на залог барабаните започват да се въртят пред очите Ви, а след като спрат ще видите, дали имате реализирана печеливша линия. Ако сте запознат с играта 20 Super Hot, то със сигурност и тази няма да ви затрудни, тъй като всички налични функции са идентични.

По – голямата част от потребителите вече залагат онлайн. Именно заради това от EGT са се погрижили всички техни игри да са адаптирани за употреба от мобилни устройства. Всички техни функции и ефекти се запазват същите, като единствената промяна е размерът на екрана, който се напасва спрямо резолюцията на вашето устройство.

ВИДОВЕ СИМВОЛИ В ИГРАТА

100 Супер Хот е плодов слот и предлага съответните символи:

✅Грозде; 

✅Диня;

✅Сливи; 

✅Портокал;

✅Лимон; 

✅Череши;

✅Камбанка.

⭐ Специални символи:

Специалните символи са общо 3 – 1 Уайлд и 2 Скатер символа. Уайлд символът е четирилистна детелина. Тя има способност да се появява на 2-ри, 3-ти и 5-ти барабан и може да замества всички символи на съответния барабан при появата си. Доларът, който е един от скатерите носи най-високата печалба в играта – цели 100 пъти на вашият залог. Другият скатер е изобразен като лилава звезда и може да бъде срещнат само на 1-ви, 3-ти и 5-ти барабан.

БОНУС МИСТЕРИЯ  100 Super Hot

Бонус „Джакпотна мистерия“ в 100 Super Hot, или по-известен като EGT Jackpot.

Всяка от игрите на провайдъра EGT предлага допълнителен бонус – Джакпотна мистерия. Същността му се състои в това, че по време на завъртанията, които правите може да се покаже бонус игра на случен принцип, която се нарича джакпотна мистерия – удвояване на печалбата. На екрана Ви ще се покажат 12 карти, на които не се виждат лицата. От вас се изисква да обърнете три карти от един и същ цвят.

Например, успявате да отворите 3 купи или 3 пики и печелите сумата на джакпота,предвиден за определения символ. Най-ниските стойности джакпоти са за три обърнати спатии, а най-високите за три обърнати пики. За да видите стойността на джакпотите за ниво спатия, ниво каро, ниво купа и ниво пика, погледнете най-горе в прозореца на играта. В много случаи сумите с четири или петцифрени.

egt jackpot-komarbet.com

СТРАТЕГИИ И НАЧИН НА ПЕЧЕЛЕНЕ

При слот игрите няма как да говорим за стратегии и предвиждане на потенциални печалби. Всичко е заложено предварително в алгоритмите на казино софтуера и моментът на печалба настъпва различно всеки път. Разбира се, можем да ви дадем някои прости съвети, с чиято помощ може да спечелите награди.

На първо място, намерете игра с висок процент на възвръщаемост, който наричаме още RTP (Return to player). При 100 Супер Хот този процент не е толкова висок, което означава, че играчите прибират своята печалба не толкова често.

Освен възвръщаемостта към играчите, можете да се насладите и на много добри печалби от бонус рунда „Джакпотна мистерия“, за който писахме по-горе. При късмет и уцелване на три еднакви карти ще можете да вземете хиляди, та даже десетки или стотици хиляди левове. Това е един страхотен бонус, който може да Ви се случи и да Ви направи богати по-бързо, отколкото предполагате.

КЪДЕ МОЖЕМ ДА ИГРАЕМ 100 Super Hot  С РЕАЛНИ ПАРИ?

Освен безплатните демо версии на играта, достъпни тук в сайта  на Komarbet, 100 Super Hot очаква и залозите ви с реални средства в някои от известните онлайн казина. Някой от тях са:

👉 Efbet;

👉 Winbet;

👉 Palms Bet;

👉 Bet365; 

За тези от вас, които предпочитат да залагат на слот игри в наземни обекти на Казината, у  нас такива може да намерите в игралните зали на efbet, Winbet или Palms Bet.

Играй Lucky Clover ТУК.

Често задавани въпроси

Колко печеливши линии има 100 Super Hot?

Печелившите линии са 100 на брой, разположени в 5 барабана.

Какви символи има играта?

Играта 100 Супер хот е с плодова тематика със символи като грозде, лимон, слива и други. Специалните символи са общо 3 – 1 Уайлд и 2 Скатер символа. Уайлд символът е четирилистна детелина. Скатер символите са Долар и лилава Звезда.

Има ли Джакпот в 100 Super Hot?

Да – Бонус „Джакпотна мистерия“ в 100 Super Hot, или по-известен като EGT Jackpot. Същността му се състои в това, че по време на завъртанията, които правите може да се покаже бонус игра на случен принцип, която се нарича джакпотна мистерия(удвои печалба).

Има ли безплатна/демо версия на играта?

Тук на сайта ни имате възможността да залагате с виртуални пари на демо версията на 100 Super Hot, напълно безплатно.