РЕВЮ НА ИГРАТА

Друг любим слот на EGT е именно 20 Burning Hot, където провайдъра залага отново на възможности с 20 печеливши линии. Надолу в ревюто на играта ще видите изображение с разновидностите на всички фиксирани линии, част от 20 Бърнинг Хот. Тази ротативка е с 5 въртящи се барабана и символите са комбинирани в 3 реда. Темата на слота са плодовете, като всеки от символите е с различна стойност. 

Главната разлика между Super Hot и Burning Hot игрите на EGT  е цветовото предпочитания. На първите е червено, заради Уайлд символачервена седмица, а на вторите е зелено, с уайлд символ зелена детелина.

20 burning hot-komarbet.com

КАК СЕ ИГРАЕ 20 Burning Hot?

Преди разиграването, трябва да изпълним някои важни стъпки за стартиране на слот играта. Разбира се, на първо място определяме кредита, или по-точно стойността на нашия залог. Например избираме между 1, 2 и 3 диаманта с бутона кредит. След това от бутоните под игралното поле избираме размера на залога, който се изменя спрямо избрания кредита. След това остава да натиснем бутона старт и играта започва.

20 burning hot linii-komarbet.com

По – голямата част от потребителите вече залагат онлайн. Именно заради това от EGT са се погрижили всички техни игри да са адаптирани за употреба от мобилни устройства. Всички техни функции и ефекти се запазват същите, като единствената промяна е размерът на екрана, който се напасва спрямо резолюцията на вашето устройство.

ВИДОВЕ СИМВОЛИ В ИГРАТА

20 Бърнинг Хот е ротативка с плодова тематика и именно заради това символите са различни плодове. Изключение правят специалните символи

Ето и кои са плодовете, които ако се появят 3, 4 или 5 пъти в успешна комбинация, ще ви донесат супер печалби:

✅Грозде; 

✅Диня;

✅Сливи; 

✅Портокал;

✅Лимон; 

✅Череши;

✅Камбанка.

⭐ Специални символи:

Скатер символ „Долар“;

Уайлд символ „Детелина“;

Звездата е символ, който дава печалба при всеки символ попаднал на барабан 1, 3 и 5.

Лимон, череша, слива и портокал са с най-ниска печалба, като такава се генерира при комбинация от 3, 4 и 5 символа на линия;

Камбанката е с малко по-голяма печалба и отново се изплаща при комбинация от 3, 4, 5 символа;

Диня и грозде – тези символи са с еднаква печалба;

Седмицата  – този символ е с най-голяма печалба и се изплаща при комбинация от 2, 3, 4 и 5;

БОНУС МИСТЕРИЯ  20 Burning Hot

Бонус „Джакпотна мистерия“ в 20 Burning Hot, или по-известен като EGT Jackpot.

Всяка от игрите на провайдъра EGT предлага допълнителен бонус – Джакпотна мистерия. Същността му се състои в това, че по време на завъртанията, които правите може да се покаже бонус игра на случен принцип, която се нарича джакпотна мистерия – удвояване на печалбата. На екрана Ви ще се покажат 12 карти, на които не се виждат лицата. От вас се изисква да обърнете три карти от един и същ цвят.

Например, успявате да отворите 3 купи или 3 пики и печелите сумата на джакпота,предвиден за определения символ. Най-ниските стойности джакпоти са за три обърнати спатии, а най-високите за три обърнати пики. За да видите стойността на джакпотите за ниво спатия, ниво каро, ниво купа и ниво пика, погледнете най-горе в прозореца на играта. В много случаи сумите с четири или петцифрени.

egt jackpot-komarbet.com

СТРАТЕГИИ И НАЧИН НА ПЕЧЕЛЕНЕ

Общо взето при слот игрите няма как да говорим за стратегии и предвиждане на потенциални печалби. Всичко е заложено предварително в алгоритмите на казино софтуера и моментът на печалба настъпва различно всеки път. Разбира се, можем да ви дадем някои прости съвети, с чиято помощ може да спечелите награди.

На първо място, намерете игра с висок процент на възвръщаемост, който наричаме още RTP (Return to player). При 20 Бърнинг Хот този процент не е толкова висок, което означава, че играчите прибират своята печалба не толкова често..

Освен възвръщаемостта към играчите, можете да се насладите и на много добри печалби от бонус рунда „Джакпотна мистерия“, за който писахме по-горе. При късмет и уцелване на три еднакви карти ще можете да вземете хиляди, та даже десетки или стотици хиляди левове. Това е един страхотен бонус, който може да Ви се случи и да Ви направи богати по-бързо, отколкото предполагате.

КЪДЕ МОЖЕМ ДА ИГРАЕМ 20 Burning Hot  С РЕАЛНИ ПАРИ?

Освен безплатните демо версии на играта, достъпни тук в сайта  на Komarbet, 20 Burning Hot очаква и залозите ви с реални средства в някои от известните онлайн казина. Някой от тях са:

👉 Efbet;

👉 Winbet;

👉 Palms Bet;

👉 Bet365; 

За тези от вас, които предпочитат да залагат на слот игри в наземни обекти на Казината, у  нас такива може да намерите в игралните зали на efbet, Winbet или Palms Bet.

Играй 40 Burning Hot ТУК.

Често задавани въпроси

Колко печеливши линии има 20 Burning Hot?

Печелившите линии са 20 на брой, разположени в 5 барабана.

Какви символи има играта?

Играта 20 Бърнинг хот е с плодова тематика със символи като грозде, лимон, слива и други. Специалните символи са: Скатер символ „Долар“ и Уайлд символ „Детелина“.

Има ли Джакпот в 20 Burning Hot?

Да – Бонус „Джакпотна мистерия“ в 20 Burning Hot, или по-известен като EGT Jackpot. Същността му се състои в това, че по време на завъртанията, които правите може да се покаже бонус игра на случен принцип, която се нарича джакпотна мистерия(удвои печалба).

Има ли безплатна/демо версия на играта?

Тук на сайта ни имате възможността да залагате с виртуални пари на демо версията на 20 Burning Hot, напълно безплатно.