РЕВЮ НА ИГРАТА

40 Burning Hot е сред най-популярните и търсени предложения за игра на ротативки на EGT. Засиленият интерес от страна на играчите, бързо я класира в топ 20 на най-харесваните игри в българските онлайн казина. 

За тези от вас, които са запознати с другите игри от Burning Hot серията слотове на EGT. 40 Бърнинг Хот няма да е изнендада. Типична ротативка с плодова тематика и бонуси от Wild & Scatter символи. Именно те правят играта толкова разчупена и интересна. 

40 burning hot-komarbet.com

КАК СЕ ИГРАЕ 40 Burning Hot?

В началото трябва да направите залог. Обикновено възможностите са 1,2,5 и 10 кредита. След това имате достъп до директни бутони 40, 80, 200, 400 и 800. Минималният залог за една линия е 1 диамантче, а максималният 60 диамантчета за линия. Вие можете да заложите максимум 2400 диамантчета за всички 40 печеливши линии. В тази игра с 40 печеливши линии вашият залог ще бъде умножен по 40. Това важи и за всички останали слот игри предлагащи 40 печеливши линии.

40 burning hot linii-komarbet.com

Също в долната лява част на екрана има прозорче, в което е изписан баланса по сметка ви. По този начин ще знаете с какви средства за залози разполагате. 

Вижте какви са печалбите ви спрямо заредилият се брой печеливши символи като натиснете бутона за информация – “i”. При игрите на EGT той се намира обикновено точно под полети с наличния баланс.

Освен информационния бутон, около него са разположени и тези за игра без звук, уголемяване на екрана и автоматична игра (autoplay). С поставянето на залог барабаните започват да се въртят пред очите Ви, а след като спрат ще видите, дали имате реализирана печеливша линия. 

По – голямата част от потребителите вече залагат онлайн. Именно заради това от EGT са се погрижили всички техни игри да са адаптирани за употреба от мобилни устройства. Всички техни функции и ефекти се запазват същите, като единствената промяна е размерът на екрана, който се напасва спрямо резолюцията на вашето устройство.

ВИДОВЕ СИМВОЛИ В ИГРАТА

40 Бърнинг Хот разполага с плодови символи. Ето и кои са плодовете, които ако се появят 3, 4 или 5 пъти в успешна комбинация, ще ви донесат супер печалби:

✅Грозде; 

✅Диня;

✅Сливи; 

✅Портокал;

✅Лимон; 

✅Череши;

✅Камбанка.

⭐ Специални символи:

Скатер символ „Долар“;

Уайлд символ „Детелина“;

Звездата е символ, който дава печалба при всеки символ попаднал на барабан 1, 3 и 5.

Лимон, череша, слива и портокал са с най-ниска печалба, като такава се генерира при комбинация от 3, 4 и 5 символа на линия. Три такива символа плащат 10 диаманта, 4 символа- 30 диаманта и 5 символа – 100 диаманта на минимален залог.

Камбанката е с малко по-голяма печалба и отново се изплаща при комбинация от 3, 4, 5 символа. 3 Камбани ще ви донесат 20 диаманта, 4 камбани – 50 диаманта и 5 камбани – 200 диаманта.

Диня и грозде – тези символи са с еднаква печалба, при комбинация от отново 3, 4 или 5 символа на линия. Три дини ще ви платят 40 диаманта, 4 дини – 100 диаманта и 5 дини – 500 диаманта.

Седмицата  – Любимият символ на всички играчи! При комбинации от повече седмици можете да очаквате стабилни печалби. Седмицата е единственият символ,който ако представя комбинация от само 2 символа, изплаща печалба. Две седмици ще ви донесат 10 диаманта на минимален залог, 3 седмици – 50, 4 седмици – 200 и мечтаните 5 седмици – 3000 диаманта.

✅  Лилава звезда – Зарежда се само на 1-ви, 3-ти и 5-ти барабан. Ако имате три лилави звезди, ще получите 800 диаманта.

✅  Долар – Наличието на 3, 4 или 5 долара може да донесе следните печалби – 3 долара изплащат 120 диаманта, 4 долара – 800 и 5 долара – 4000 диаманта.

Детелина (Wild символ) – Детелината е специалният wild символ в играта 40 Burning Hot, който може да замества останалите символи, с изключение на долара и лилавата звезда. Той се появява и разпъва на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан.

БОНУС МИСТЕРИЯ  40 Burning Hot

EGT Jackpot на играта 40 Бърнинг Хот е известен още и като Бонус “Джакпотна Мистерия”.

Всяка от игрите на провайдъра EGT го предлага. Същността му се състои в това, че по време на завъртанията, които правите може да се покаже бонус игра на случен принцип, която се нарича джакпотна мистерия – удвояване на печалбата. На екрана ще се покажат 12 карти, на които не се виждат лицата. От вас се изисква да обърнете три карти от един и същ цвят.

Например, успявате да отворите 3 спатии/пики или 3 кара/купи и печелите сумата на джакпота,предвиден за определения символ. Най-ниските стойности джакпоти са за три обърнати спатии, а най-високите за три обърнати пики. За да видите стойността на джакпотите за ниво спатия, ниво каро, ниво купа и ниво пика, погледнете най-горе в прозореца на играта. В много случаи сумите с четири или петцифрени.

40 buring hot slots mistery jackpot cards-komarbet.com

СТРАТЕГИИ И НАЧИН НА ПЕЧЕЛЕНЕ

Общо взето при слот игрите няма как да говорим за стратегии и предвиждане на потенциални печалби. Всичко е заложено предварително в алгоритмите на казино софтуера и моментът на печалба настъпва различно всеки път. Разбира се, можем да ви дадем някои прости съвети, с чиято помощ може да спечелите награди.

На първо място, намерете игра с висок процент на възвръщаемост, който наричаме още RTP (Return to player). При 40 Бърнинг Хот този процент е по-висок отколкото на същата игра, но с 40 печеливши линии. Накратко казано – колкото повече линии, повече възможност за печалба!

Освен възвръщаемостта към играчите, можете да се насладите и на много добри печалби от бонус рунда „Джакпотна мистерия“, за който писахме по-горе. При късмет и уцелване на три еднакви карти ще можете да вземете хиляди, та даже десетки или стотици хиляди левове. Това е един страхотен бонус, който може да Ви се случи и да Ви направи богати по-бързо, отколкото предполагате.

КЪДЕ МОЖЕМ ДА ИГРАЕМ 40 Burning Hot  С РЕАЛНИ ПАРИ?

Освен безплатните демо версии на играта, достъпни тук в сайта  на Komarbet, 40 Burning Hot очаква и залозите ви с реални средства в някои от известните онлайн казина. Някой от тях са:

👉 Efbet;

👉 Winbet;

👉 Palms Bet;

👉 Bet365; 

За тези от вас, които предпочитат да залагат на слот игри в наземни обекти на Казината, у  нас такива може да намерите в игралните зали на efbet, Winbet или Palms Bet.

Играй 20 Super Hot ТУК.

Често задавани въпроси

Колко печеливши линии има 40 Burning Hot?

Печелившите линии са 40 на брой, разположени в 5 барабана.

Какви символи има играта?

Играта 40 Бърнинг хот е с плодова тематика със символи като грозде, лимон, слива и други. Специалните символи са: Скатер символ „Долар“ и Уайлд символ „Детелина“.

Има ли Джакпот в 40 Burning Hot?

Да – Бонус „Джакпотна мистерия“ в 40 Burning Hot, или по-известен като EGT Jackpot. Същността му се състои в това, че по време на завъртанията, които правите може да се покаже бонус игра на случен принцип, която се нарича джакпотна мистерия(удвои печалба).

Има ли безплатна/демо версия на играта?

Тук на сайта ни имате възможността да залагате с виртуални пари на демо версията на 40 Burning Hot, напълно безплатно.