РЕВЮ НА ИГРАТА

40 Treasures е друга много играна слот игра сред феновете на ротативките. Тук CT Gaming отново включват плодове като символи в барабаните, но тук има и допълнителни, които ще опишем по долу в ревюто. Стандартно, риловете са 5, символите са на 3 реда, а печелившите линии са 40.

Както повечето игри на този доставчик, и при тази има прогресивен джакпот, който се печели на случаен принцип. По – надолу в ревюто на играта ще разкажем повече Hot Luck Jackpot-а на CT Gaming.

КАК СЕ ИГРАЕ 40 Treasures?

Кликайки на някои от бързите бутони за залог под екрана с барабаните на слота, изберете сума, поставете своя залог и стартирайте играта на 40 Treasures. Сумите за залог са разположени в една хоризонтална лента точно под барабаните – 0.40, 0.80, 1.20 или 2.00лв.

Други налични полезни бутони са – този с информация за играта (i), бутон за общи настройка като игра със/без звук, за увеличаване на екрана или пък често предпочитания Autoplay. Последният автоматично завърта барабаните без да се налага да натискате нищо.

СИМВОЛИ НА ИГРАТА 

В 40 Treasures на CT Gaming участват следните символи:

✅Череша;

✅Слива;

✅Грозде;

✅Лимон;

✅Диня;

✅Ябълка;

✅Корона;

✅Златна чаша

⭐ Специални символи:

Скатер символ “Сандък” 

Жокер(уайлд) символ „Крал с корона“ – замества всички символи с изключение на скатера “Сандък”. Появява се само на 2, 3 и 4 барабан.

БОНУСИ 40 Treasures

С бутона Double може да рискувате всички печалби от играта, които са по-малки от 10 пъти стойността на общия залог. Този бонус ви дава шанс да увеличите печалбата си като се иска да познаете цвета на картата за множител по две или да познаете боята на картата за множител по четири. По този начин вие може да спечелите някои от Hot luck джакпотите за CT Gaming.

СТРАТЕГИИ И НАЧИН НА ПЕЧЕЛЕНЕ

При слот игрите няма как да говорим за стратегии и предвиждане на потенциални печалби. Всичко е заложено предварително в алгоритмите на казино софтуера и моментът на печалба настъпва различно всеки път. Разбира се, можем да ви дадем някои прости съвети, с чиято помощ може да спечелите награди.

На първо място, намерете игра с висок процент на възвръщаемост, който наричаме още RTP (Return to player). 40 Treasures е със средно висок процент на волатилност, тъй като има цели 40 възможни печеливши линии.

КЪДЕ МОЖЕМ ДА ИГРАЕМ 40 Treasures С РЕАЛНИ ПАРИ?

Освен безплатните демо версии на играта, достъпни тук в сайта  на Komarbet, 40 Treasures очаква и залозите ви с реални средства в някои от известните онлайн казина. Някой от тях са:

👉 Efbet;

👉 Winbet;

👉 Palms Bet;

👉 Bet365;

За тези от вас, които предпочитат да залагат на слот игри в наземни обекти на Казината, у  нас такива може да намерите в игралните зали на efbet, Winbet или Palms Bet.

Играй Moon Lord ТУК.

Често задавани въпроси

Колко печеливши линии има 40 Treasures?

Печелившите линии са 40 на брой, разположени в 5 барабана.

Какви символи има играта?

40 Treasures е с плодова тематика със символи като слива, слива, череша и други. Специалните символи са: Скатер символ “Сандък” и Жокер(уайлд) символ „Крал с корона“.

Има ли Джакпот в 40 Treasures?

Да – Hot luck джакпот от CT Gaming. Този бонус ви дава шанс да увеличите печалбата си като се иска да познаете цвета на картата за множител по две или да познаете боята на картата за множител по четири.

Има ли безплатна/демо версия на играта?

Тук на сайта ни имате възможността да залагате с виртуални пари на демо версията на 40 Treasures, напълно безплатно.