РЕВЮ НА ИГРАТА

Moon Lord е мистична и интересна ротативка на CT Gaming. Играта е с приказна тематика, може да се каже фантастика. Слотът разполага с пет рила, три реда символи и 30 фиксирани печеливши линии. В играта има както безплатни завъртания, така и бонуси. Тук също има възможност да печелите с  прогресивен джакпот, който се пада на случаен принцип – Hot Luck Jackpot или дублиране на печалбата.

moon lord-komarbet.com

КАК СЕ ИГРАЕ Moon Lord?

За да играете Moon Lord, първоначално трябва да заложите желаната сума. За целта има и бързи бутони, които са разположени в дъното на екрана точно под барабаните – 0.30, 0,60, 0.90 или 1.50лв. След като извършите залога си, може да стартирате играта !

Други налични полезни бутони са – този с информация за играта (i), бутон за общи настройка като игра със/без звук, за увеличаване на екрана или пък често предпочитания Autoplay. Последният автоматично завърта барабаните без да се налага да натискате нищо.

СИМВОЛИ НА ИГРАТА

Moon Lord на CT Gaming е слот с типичната плодова тематика. Символите са следните:

✅Дракон;

✅Зелен диамант;

✅Лотус;

✅Епруветка;

✅Сапфири;

✅Карти с различни символи – A, J, K, Q, 10

⭐ Специални символи:

Скатер символ “Луна”  

Жокер (уайлд) символ „Магьосник“ – замества всички символи с изключение на скатера. Появява се на 2, 3, 4 и 5-ти барабан.

moon lord linii-komarbet.com

БОНУСИ Moon Lord

С бутона Double може да рискувате всички печалби от играта, които са по-малки от 10 пъти стойността на общия залог. Този бонус ви дава шанс да увеличите печалбата си като се иска да познаете цвета на картата за множител по две или да познаете боята на картата за множител по четири.

СТРАТЕГИИ И НАЧИН НА ПЕЧЕЛЕНЕ

При слот игрите няма как да говорим за стратегии и предвиждане на потенциални печалби. Всичко е заложено предварително в алгоритмите на казино софтуера и моментът на печалба настъпва различно всеки път. Разбира се, можем да ви дадем някои прости съвети, с чиято помощ може да спечелите награди.

На първо място, намерете игра с висок процент на възвръщаемост, който наричаме още RTP (Return to player). Moon Lord е от ротативките с висок процент на волатилност.

КЪДЕ МОЖЕМ ДА ИГРАЕМ Moon Lord С РЕАЛНИ ПАРИ?

Освен безплатните демо версии на играта, достъпни тук в сайта  на Komarbet, Moon Lord очаква и залозите ви с реални средства в някои от известните онлайн казина. Някой от тях са:

👉 Efbet;

👉 Winbet;

👉 Palms Bet;

👉 Bet365;

За тези от вас, които предпочитат да залагат на слот игри в наземни обекти на Казината, у  нас такива може да намерите в игралните зали на efbet, Winbet или Palms Bet.

Играй 40 Burning Hot 6 Reels ТУК.

Често задавани въпроси

Колко печеливши линии има Moon Lord?

Печелившите линии са 30 на брой, разположени в 5 барабана.

Какви символи има играта?

Moon Lord е с интересна тематика със символи като дракон, зелен диамант, лотус и други. Специалните символи са: Скатер символ “Луна” и Жокер (уайлд) символ „Магьосник”.

Има ли Джакпот в Moon Lord?

Да – Hot luck джакпот от CT Gaming. Този бонус ви дава шанс да увеличите печалбата си като се иска да познаете цвета на картата за множител по две или да познаете боята на картата за множител по четири.

Има ли безплатна/демо версия на играта?

Тук на сайта ни имате възможността да залагате с виртуални пари демо версията на Moon Lord, напълно безплатно.