РЕВЮ НА ИГРАТА

40 Burning Hot 6 Reels на EGT е много сходна с 40 Burning Hot. Цялостната идея и визия е същата – стандартна ротативка със същите плодови символи. Първата и най-отличителна черта е наличието на 6 рила(барабана), вместо 5, както са при 40 Burning Hot.

👉 Всички важни детайли за играта може да намерите ТУК,  в нашето детайлно ревю на сходната игра 40 Burning Hot.

40 burning hot 6 reels-komarbet.com

Важно е да отбележим и разликата в стойностите на минималния и максималния депозит.

  40 Burning Hot – 40 минимален и 800 максимален

✅  40 Burning Hot 6 Reels – 50 минимален и 1000 максимален

✅  Сумата за възможно удвояване на печалбата при 40 Бърнинг хот е 1400 диаманта, а при 6 Reels – 1750 диаманта.

И при двете игри на EGT възможният брой печеливши  линии е 40.

40 burning hot 6 reels linii-komarbet.com

И тук, както при всички останали игри на ЕГТ, може да се радвате на EGT Jackpot. Същността му се състои в това, че по време на завъртанията, които правите може да се покаже бонус игра на случен принцип, която се нарича джакпотна мистерия – удвояване на печалбата. На екрана ще се покажат 12 карти, на които не се виждат лицата. От вас се изисква да обърнете три карти от един и същ цвят.

egt jackpot-komarbet.com

КЪДЕ МОЖЕМ ДА ИГРАЕМ 40 Burning Hot 6 reels С РЕАЛНИ ПАРИ?

Освен безплатните демо версии на играта, достъпни тук в сайта  на Komarbet, 40 Burning Hot 6 reels очаква и залозите ви с реални средства в някои от известните онлайн казина. Някой от тях са:

👉 Efbet;

👉 Winbet;

👉 Palms Bet;

👉 Bet365; 

За тези от вас, които предпочитат да залагат на слот игри в наземни обекти на Казината, у  нас такива може да намерите в игралните зали на efbet, Winbet или Palms Bet.

Играй 40 Burning Hot 6 Reels ТУК.

Често задавани въпроси

Колко печеливши линии има 40 Burning Hot 6 Reels?

Печелившите линии са 40 на брой, разположени в 6 барабана.

Какви символи има играта?

Играта 40 Burning Hot 6 Reels е с плодова тематика със символи като грозде, лимон, слива и други. Специалните символи са: Скатер символ “Долар” и Уайлд символ “Детелина”.

Има ли Джакпот в 40 Burning Hot 6 Reels?

Да – Бонус „Джакпотна мистерия“ в 40 Burning Hot 6 Reels, или по-известен като EGT Jackpot. Същността му се състои в това, че по време на завъртанията, които правите може да се покаже бонус игра на случен принцип, която се нарича джакпотна мистерия(удвои печалба).

Има ли безплатна/демо версия на играта?

Тук на сайта ни имате възможността да залагате с виртуални пари на демо версията на 40 Burning Hot 6 Reels, напълно безплатно.