statistiki za online zalozi-komarbet.com
Статистиката е важна част от съвременния футбол.


Има важни фактори, които се повтарят циклично във времето и са от помощ на играчите при бъдещи прогнози – голове на чужд терен, картони, корнери, серия от победи, загуби или равни, резултатите от предните сезони и т.н.

Всичко това би ви било полезно преди да структурирате своята прогноза или да сравните дадена ви такава, дали си заслужава.

Например, ако търсите статистически данни за отбор, съзтезаващ се на определено първенство, важен фактор е моментната форма на отбора. Това означава да обърнете внимание на представянето им през последните няколко срещи.  Например статистика за игра пред собствена публика или като гост, на чужд терен.

Математическите прогнози се изготвят точно по този модел. Софтуер автоматично обхожда базата данни с последните срещи на двата тима и изчислява кой е най-логичния развой, спрямо статистиката. Разбира се, имайте предвид, че това не гарантира успеха на прогнозата.

В долните линкове, ще ви предоставим най-добрите сайтове, които следим ние и черпим информация за всичко ,което ни вълнува:

👉 whoscored.com

Един от най-богатите на статистика сайтове, в който може да намерите: стартови състави, редица интересни числа, превюта за срещи, коментари базирани на статистика и много други интересни предложения.

👉 betexplorer.com

Класирания, представяне през сезона, сблъсъци един срещу друг, сравнение на коефициенти.

👉 int.soccerway.com

Богати визитки на играчите, класирания, предстоящи и минали мачове.

👉 betbrain.com

Сравнение на коефициенти от голям брой букмейкъри. Регистрацията е бърза и лесна.

rezultati na jivo-komarbet.com
Резултатите на живо в днешно време са достъпни както през много уеб сайтове, така и през мобилни приложения.

Без тях залозите на живо и добрата информираност са невъзможни. Затова сме се погрижили да извадим за вас най-полезните и добри livescore сайтове:

👉 livescore.com

👉 flashscore.bg

👉 futbol24.com

👉 sofascore.com

Запознай се със задължителните термини за бизнеса с онлайн залозите, а именно какво представялват факторите ROI & YIELD? Разбери повече ТУК.

Начало » Къде да следя актуални статистики и резултати на живо?

ТОП БУКМЕЙКЪРИ 2023
Welcome Bonus
ТОП КАЗИНА 2023

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

ТОП ПРОГНОЗИ